Viverra quis quam nec cursus lorem egestas venenatis diam sed cursus.

Nestplanning KNPV Kennels

Nestplanning KNPV Kennels

januari 10, 2017

Met behulp van alle suggesties, op- en aanmerkingen heb ik besloten om de nesten die dit jaar worden verwacht eens op een rijtje te zetten. LET OP! Hier staan straks alleen nestplanningen voor Duitse Herder combinaties waarvan minimaal 1 van de ouders KNPV gecertificeerde nakomelingen heeft of zelf KNPV gecertificeerd is. Uiteraard zijn alle combinatie ouderdieren vrij van HD en ED en hebben een goede rug. Heb je hieraan iets toe te voegen, laat het gerust weten onderaan deze pagina.

Opgave van nest (-planning) graag minimaal inclusief de volgende gegevens: NHSB nummer ouderdieren, verwachte dekperiode of bevaldatum en behaalde certificaten. Uiteraard worden behaalde IPO certificaten vermeld indien opgegeven  maar indien er geen relatie met de KNPV bestaat (nakomelingen of ouderdieren) wordt de combinatie om het doel van deze lijst niet vermeld. Als er wel vraag naar is wil ik daar eventueel wel een extra lijst voor aanmaken.

Deze lijst is voor mijn eigen oriëntatie bedoeld. Verwacht u pups of heeft u een nest in de planning staan, geef het dan even aan in de reacties eronder. Mocht je niet wensen dat reacties gepubliceerd worden geef dit dan even aan in het bericht. Graag de naam zoals vermeld op het stamboom

En weer een KNPV nestje..10 stuks maar liefst.

Uit de combinatie Ike v.d. Blitse Dune X Uta v.d. Blitse Dune is op 27-05-2017 een nest geboren.

Er zijn 6 reutjes geboren en 4 teefjes. Voor meer informatie of om een pup te reserveren kunt u contact op nemen met Maikel Hop via telefoon 0615641077 of email: info@more-ppp.nl

Nog enkele Duitse Herder Pups van Candor (nhsb nr 2758599) en Alix v,d Blauwe Belt (nhsb 2962402)

De reu is Candor (nhsb nr 2758599) werkzaam als surveillance hond in oost Brabant vader van Ike van de blitse dune.

Candor is een zeer goede vererver van africhtings (knpv,ipo) hond met een zeer goed reukvermogen (verdachten opgespoord en staande gehouden na 1,5 km incl verdachte wapens).

De teef is Alix v,d Blauwe Belt (nhsb 2962402) volle zus van Aymee en Arpad in opleiding ph1 . zeer gedreven hond met een goede neus en volle beet.  Ook een stamboom met zeer veel certificaten.

Deze combinatie heeft een nest gebracht van 11 pups 8 teefjes en 3 reutjes (nog enkele teefjes beschikbaar) een echte sport combinatie.

Voor info:           maikel hop

info@more-ppp.nl

bram schreuder

bram.schreuder@enexis.nl

About the author : Raymond Davelaar

Sinds 2016 actief in de KNPV na 8 jaar bij de VDH getraind te hebben.

Related posts

Popular products

Product categories

Go to Top