WIJ VRAGEN SPORTIEF DEKGELD

Dekgeld Urban

Urban staat ter dekking voor zowel Duitse Herders als andere rassen. Voor Duitse herders met stamboom geldt dekgarantie*

  • Duitse Herder teef met Stamboom €300,00 incl. dekovereenkomst.
  • Overige teven €250,00.

Indien u aanvullende gezondheidsonderzoeken wenst is dit mogelijk, de kosten voor het onderzoek komen voor uw rekening.

Nestkeuze Pup

Indien u een KNPV gecertificeerde Duitse Herder teef heeft gaat onze voorkeur uit naar nestkeuze reu (mits er kortharige pups te verwachten zijn). De teef dient officieel afgeröntgend te zijn volgens de normen van de Raad van Beheer. Fokgeschiktheidskeuring is een pre maar geen vereiste.

Urban zal in de loop van 2018 aangekeurd worden nadat het PH1 certificaat behaald is.

Stamboom Urban (Bandit)

Urban is gecontroleerd op heupen, rug en ellebogen door Dierenkliniek Putten. Urban is vrij van HD en ED en DM, ook de rug is goed. Urban is DNA-geprüft.

Indien u een stamboom Duitse Herder wilt laten dekken door Urban kunt u het beste gebruik maken van de Online Dekovereenkomst.

Voor overige honden kunt u een mailtje sturen via ons contactformulier of even bellen op 06 – 319 59 889

Let op! Uitsluitend teven waarvan de heupen aantoonbaar gecontroleerd zijn op eventuele afwijkingen worden door Urban gedekt.

Dekgarantie

Dekgarantie: Uw teef wordt gedekt met dekgarantie. Dit houdt in dat u bij geen zwangerschap deze teef de volgende loopsheid gratis kunt laten dekken. Dekgarantie is niet overdraagbaar. De dekgarantie vervalt na 9 maanden. U dient binnen 10 weken na dekking aan te geven dat de hond niet zwanger is of niet meer dan 1 pup in het nest heeft.